malletKAT

In samenwerking met Stillis culture entertainment en AlternateMode (USA) heb ik een servicepunt opgezet voor de MalletKAT. Speciaal voor het assembleren van de splinternieuwe Kurzweil geluidsmodule in de bestaande MalletKAT Express, Pro en Grand. Europese klanten hoeven hun instrument niet meer op te sturen naar de VS en honderden dollars aan verzendkosten te betalen als ze willen profiteren van de voortreffelijke geluiden van de nieuwe 7 KS. De ingebouwde module is speciaal gemaakt door Kurzweil voor de MalletKAT. De geluiden zijn gebaseerd op de geweldige Kurzweil PC3.

Behalve modificeren voer ik ook reparaties aan de malletKAT voor je uit en kan ik behulpzaam zijn bij het importeren van KAT producten en onderdelen.

jamKAT

KAT percussion, de makers van malletKAT, komen met een nieuw product: de jamKAT. Een voordelig elektronisch percussie-instrument dat zich volledig intuïtief laat bespelen. Bekijk de introductie tijdens de PASIC 2015 in St. Antonio (Texas).

Voor de jamKAT is de geluidsmodule DITI ontworpen. Met deze combinatie heb je een levensechte reeks percussie-instrumenten als conga’s, bongo’s, tabla, tamboerijn, triangle etc. onder handbereik.